10 numara’da acayip bir çekiliş

Son Güncellenme Tarihi: Ekim 20, 2020 / 08:43

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, On Numara şans oyunu çekilişinde ‘skandala imza atıldığını’ söyledi. Yavuzyılmaz, canlı yayınlanan çekiliş sırasında arkadan gelen bir sesin “8” ve “32” numaralarını fısıldadığını ve çekiliş sonunda da her iki numaranın çıktığını belirtti. Çekilişi kazanan kişiye 916 bin 979 lira verildi.
Yavuzyılmaz, Milli Piyango’nun YouTube hesabından canlı yayınlanan 28 Eylül tarihli çekilişte “8” ve “32” numaralarının ekrana girmeyen bir ses tarafından fısıldandığını aktardı ve “Sahiden de on numara çekiliş. Ama kim için? On Numara’da bugüne kadar 12 çekiliş yapıldı. En yüksek büyük ikramiyenin verildiği 28 Eylül çekilişinde skandalı tespit ettik. TBMM’de bu şaibelerin peşini bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.
Milli Piyango oyunlarından On Numara, Türkiye Varlık Fonu ile imzalanan sözleşme kapsamında Sisal Şans’a devir edilmişti. Sisal Şans, konuya ilişkin açıklamasında, fısıldanmanın ‘sunucunun rejiyi bilgilendirmesi’ diye izah etti.
‘ÇELİKİŞLE İLGİSİ YOK’
Sisal Şans’tan yapılan açıklamada, “Söz konusu videoda sunucumuz, kulaklığına gelen yoğun sesten ötürü reji ekibine “ses ve müzik” uyarısıyla bilgi vermektedir. Sunucu tarafından reji ekibine yapılan bu bilgilendirmenin çekilişle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır” denildi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top