“100. YILDA ŞAMPİYONLUK FENERBAHÇE’YE YAKIŞIR”

“100. YILDA ŞAMPİYONLUK FENERBAHÇE’YE YAKIŞIR”
Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, "100. yılda şampiyonluk en çok bize yakışır." dedi.Sarı-lacivertli ekibin kaptanı Altay Bayındır, FB TV'de yayımlanan 2022 yılının son Günün Röportajı programında açıklamalarda...

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, "100. yılda şampiyonluk en çok bize yakışır." dedi.
Sarı-lacivertli ekibin kaptanı Altay Bayındır, FB TV'de yayımlanan 2022 yılının son Günün Röportajı programında açıklamalarda bulundu.
Yeni yılla ilgili beklentilerini aktaran Altay, "Yıllardır mücadele ediyoruz. Uzun süredir hasret duyduğumuz bir durum söz konusu. Yeni yılla ilgili tek beklentim bu." diye konuştu.
Sezonun şu ana kadarki sürecini değerlendiren kaleci, şöyle devam etti:
"Çok güzel bir birliktelik oluştu, özellikle bu sene. Benim 4. yılım ama bu sene daha farklı, pozitif anlamda daha iyi bir hava var. Herkes neşeli, herkes ne zaman güleceğini, ne zaman ciddi olacağını ayırt ediyor. Çok iyi bir hocamız, teknik kadromuz var. Dolayısıyla onlar saha içinde bize çok şey katıyor. Bizler de bunları sahaya yansıttığımız zaman güzel sonuçlar alıyoruz. Lige en erken biz başladık. Avrupa maçlarımız, sürekli yolculuklarımız… İster istemez yorgunluklar üst üste binmişti. Dünya Kupası bize de iyi geldi. Ama çalışmalarımıza devam ettik. İnşallah bu güzel gidişat devam eder. Bizler sonuna kadar mücadele edeceğiz. 100. yılda da şampiyonluk en çok bize yakışır."