12 yıllık esaret cinayetle son buldu

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 10, 2021 / 15:11

HENÜZ 19 yaşındayken evlenen Melek İpek (31) 12 yıl süren şiddet dolu günlerin sonunda  servis şoförü eşi Ramazan İpek’i (36) av tüfeği ile öldürüp, jandarmaya teslim oldu. Melek İpek geride 8 ve 6 yaşlarında iki kız çocuğu bıraktı. Melek İpek, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

KIZIMI ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ

Evlilik hayatı boyunca fiziksel şiddete maruz kaldığını anlatan Melek İpek, “Çok kez karakola ifade verip rapor almayı istedim. Ama eşim, büyük kızımızın doğumundan sonra ‘Sen koruma kararı aldırırsın ben karakolda ifade verir çıkarım, döndüğümde seni de bu çocuğu da öldürürüm’ diyerek tehdit etti” dedi.

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde yaşayan Melek İpek ifadesinde, 7 Ocak akşamı eve geldiğinde eşinin tavırlarında değişiklik olduğunu, aynı evin içinde olmalarına rağmen mesajlaşma yoluyla boşanma tartışması yaşadıklarını belirterek özetle şunları anlattı:

SON DUANI ET

“Saat 22.30 sıralarında yatmak için hazırlandık. Eşim benim adıma ruhsatlı olan yivli av tüfeğiyle içeri girdi. Bana ‘Son duanı et kelimeyi şahadet getir’ dedi. Öldürmemesi için yalvardım. Tüfeği ateşleyeceğini anlayınca çocuklarımın önüne geçtim. Beni ‘Sana önce çocuklarının acısını yaşatacağım, sonra seni öldüreceğim’ diye tehdit etti. Korkup kızlarımın üstüne kapandım. Bu sefer tüfeğin dipçiği ile kafama vurdu. Çığlık attığım için susmamı söyledi ve boğazımı şiddetli bir şekilde sıktı. Bu esnada ben bayıldım.

KELEPÇELEDİ, TECAVÜZ ETTİ

Ellerim kelepçeliydi. Kendimi cenin pozisyonunda olacak şekilde banyoda buldum. Eşim bana soğuk su tutuyordu. Kendime biraz geldiğimde eşimin ben tecavüz ettiğini acıyla hissettim.  Ellerimi çözdü, kelepçeyi çıkarttı ve ‘duşunu al kapıda bekliyorum’ dedi. Tekrar kelepçeyi getirdi kaçmaya yeltendim ancak başaramadım. Beni yakaladı, ellerim arkada olacak şekilde çok sıkı kelepçeledi. Sabah ezanı okunurken kendimden geçmişim. Eşim beni uyandırarak servisi yapıp geleceğini söyledi. Eşim eve döndü, aşağıdan küfrederek ve bizi öldüreceğini söyleyerek eve çıkıyordu. Kapıya tekme atarak içeri girdi. Ellerim kelepçeli olmasına rağmen silahı elime aldım. Derdim bana sabaha kadar sistematik işkence yapan eşimi korkutmaktı. Odanın kapısı sert bir şekilde açıldı. Eşimle yüz yüze geldik. Aniden üstüme atılmaya kalkıştı. Bir arbede yaşanırken kontrolsüz şekilde silah patladı.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top