128 milyar filminde dezenfektan detayı

128 milyar filminde dezenfektan detayı
AK Parti, Twitter’dan CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hedef alan “Yalan Üretim Merkezi” başlıklı bir video yayımladı. Üç dakikalık animasyon video, 1,3 milyondan fazla kez izlendi.CHP’ye yönelik “yalan...

AK Parti, Twitter’dan CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hedef alan “Yalan Üretim Merkezi” başlıklı bir video yayımladı. Üç dakikalık animasyon video, 1,3 milyondan fazla kez izlendi.
CHP’ye yönelik “yalan politikalar üretiyorsunuz” suçlaması yapılanı animasyonda Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Sözcüsü Faik Öztrak yer aldı. Çok sayıda AK Parti’li milletvekili tarafından da paylaşılan videoya CHP lideri Kılıçdaroğlu da dahil olmak üzere CHP’liler yanıt verdi.
Kılıçdaroğlu, Twitter’dan paylaştığı bir videoda, “Bekleyin ve görün, asıl Z kuşağı önümüzdeki seçimlerde sizi çizgi film yapacak” sözleriyle AK Parti’ye cevap verdi.
AK Parti’nin animasyon videosunda Kılıçdaroğlu’na “128 milyar dolar nerede?” sorusunun tekrar ettirilmesi sebebiyle de, söz konusu soru “#128MilyarDolarNerede” etiketiyle Twitter’da en çok paylaşılan başlıklardan biri oldu.

‘DEZENFEKTAN MI O’

Videonun son bölümünde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak›a eşlik eden bir profesörün çıkardığı bir ürünü Öztrak›ın “dezenfektan mı o?” diye sorduğu ve profesörün ise “Hayır, yüz kızarmasına karşı geliştirdiğimiz bir formül” yanıtı verdiği görülüyor.
Videonun bu kısmının, “Bakanlığına dezenfektan satan bakan” haberine gönderme olduğu değerlendirildi. Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, görevden alınmış ve hakkında birçok yeni detay ortaya çıkmıştı.