14 gün içinde değişim imkanı

14 gün içinde değişim imkanı
TÜRKİYE’nin en büyük online alışveriş ve ikinci el platformları da hızla 2.el araç işine adım adıyor. Kısa bir süre önce online alışveriş platformu n11.com, ‘garaj11’ ile 2. el otomobil pazarına giriş yaparken,...

TÜRKİYE’nin en büyük online alışveriş ve ikinci el platformları da hızla 2.el araç işine adım adıyor. Kısa bir süre önce online alışveriş platformu n11.com, ‘garaj11’ ile 2. el otomobil pazarına giriş yaparken, geçen hafta da en büyük ikinci el platformu letgo da ‘letgo oto+’ ismiyle 2.el otomobil işine adım attı. letgo Genel Müdürü Onur Kavak, “Artık sadece alım satımın hızlı bir şekilde yapılabildiği bir pazaryeri olmak  yeterli değil. Otomobil alım-satım esnasında ve sonrasında yaşanabilecek sorunları ortadan kaldıran ve alışveriş deneyiminin tamamını sahiplenen bir çözüm ortağı olmak gerekiyor. Türkiye’de henüz çok yeni olan bu iş modeli sayesinde Türkiye’nin ikinci el araba denildiğinde akla en çok gelen ve tercih edilen çözüm ortağı olmak istiyoruz” dedi. Kavak, letgo oto+’ın 3 temel özellikle tüketiciyle buluştuğunu belirterek bunları şöyle sıraladı:
Birincisi, tüm otomobiller şeffaf bir şekilde, TSE onaylı ekspertiz raporu ve en ufak ayrıntıları dahi gösteren fotoğraflar ile satışa sunuluyor.
İkinci olarak, 12 ay/20 bin km garanti verilerek, alım sonrasında yaşanabilecek riskler de güvence altına alınıyor.
Son olarak, alıcılar hiçbir neden belirtmeden 14 gün/500 km içinde değişim imkanından faydalanabiliyor. Üstelik, letgo oto+ tüm bu özellikleri ücretsiz olarak sunuyor. Ayrıca, çözüm ortaklarıyla birlikte sağlanılan sigorta ve finansman gibi değer yaratan hizmetlerin yanı sıra, Türkiye’nin her yerine, kapıya teslim ve takas imkanıyla araba alımındaki tüm ihtiyaçlara cevap veriliyor.