18. günde hâlâ isyan var: VALLAHİ YETER

18. günde hâlâ isyan var: VALLAHİ YETER
Kahramanmaraş depremlerinde ağır yıkıma uğrayan Hatay’ın Defne ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Güzel, “Bir çadır gönderemediniz” diyerek canlı yayında feryat etti. Halk TV ana habere bağlanan Güzel, çadır sorununun...

Kahramanmaraş depremlerinde ağır yıkıma uğrayan Hatay’ın Defne ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Güzel, “Bir çadır gönderemediniz” diyerek canlı yayında feryat etti. Halk TV ana habere bağlanan Güzel, çadır sorununun devam ettiğine işaret ederek şunları söyledi: “İnsanların başlarını sokabileceği bir yerleri yok. Dost belediyeler geldi. Beslenme, su, battaniye ihtiyacını karşıladık ama insanların başlarını sokabilecek bir yerleri yok. Duyun artık ya. Vallahi yeter. Bir çadır gönderemediniz. Bunun muhatabı kimse de o üstüne alınsın artık. Beni de Silivri’ye atın. Bittik ya, kapatıyorum ben artık, yeter.”

Hatay beşik gibi
Hatay’ın Defne ilçesinde dün saat 18.53’te 5,0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD verilerine göre deprem yerin 9,76 km derinliğinde gerçekleşti. Hatay Valisi Rahmi Doğan “Hasarlı binanın yıkılması dışında önemli bir durum yok. Yaralanma ya da enkaz altında kalma durumu söz konusu değil” dedi. Hatay’ın Defne ilçesinde 20 Şubat’ta da 6,4 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, hasarlı olan birçok bina yıkılmıştı.