2 CİNAYET DAHA: KADINLAR ÖLDÜRÜLÜYOR

2 CİNAYET DAHA: KADINLAR ÖLDÜRÜLÜYOR
Eskişehir'de Hasan F., kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu başından vurarak öldürdü. Denizli'de de Murat Tortop, tartıştığı karısı Hülya Tortop'u bıçakla hayattan kopardı.Eskişehir'de...

Eskişehir'de Hasan F., kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu başından vurarak öldürdü. Denizli'de de Murat Tortop, tartıştığı karısı Hülya Tortop'u bıçakla hayattan kopardı.

Eskişehir'de Hasan F. (21), kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu´nu (21) çıkan tartışmada tabancayla başından vurarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen katil zanlısı Hasan F., "Beni aldattığını düşündüm, kazayla öldü" dedi.

Tepebaşı ilçesinde oturan Hasan F., önceki akşam bir süredir sevgili olduğu Ayşenur Çolakoğlu ile Yeşilkayalar Sokak'taki bir apartmanın 3´üncü katındaki dairede buluştu. Hasan F., Çolakoğlu´nun kendisini aldattığını öne sürdü. Bu nedenle çıkan tartışmada Hasan F., tabancayla Ayşenur Çolakoğlu´nu başından vurdu. Silah sesini duyan komşuların ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Çolakoğlu, ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Genç kız, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince başlatılan soruşturmada Ayşenur Çolakoğlu´nun sevgilisi Hasan F. ile evde bulunan arkadaşı M.F. gözaltına alındı. İfadesi alınan katil zanlısı Hasan F. ve M.F. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli Hasan F., kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorusu üzerine "Beni aldattığını düşündüm, kazayla öldü" dedi. Ayşenur Çolakoğlu´nun cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



DENİZLİ'DE DE KAN DONDURAN CİNAYET
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde de tartıştığı karısını bıçakla öldüren şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Murat Tortop ile eşi Hülya Tortop, Bahçelievler Mahallesi'ndeki evlerinde henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine eşini bıçaklayan Murat Tortop, daha sonra 112 Acil Sağlık ekipleri ve polise olayı haber verdi.

Olay esnasında çiftin 3 çocuğunun da evde olduğu öğrenildi.