2 piyasa daha durdu

Son Güncellenme Tarihi: Nisan 25, 2021 / 16:13

Thodex ile Vebitcoin’den sonra GoldexCo.in para borsasına da erişim sağlanamıyor. Firmadan yapılan açıklamada, “23.04.2021 Saat 19.20 de açılışını yaptığımız Gldx Token’in alım satımında siz değerli kullanıcılarımızın da şahit olduğu gibi sistemsel problem yaşanmıştır. Gece boyu yapılan incelemeler sonucu bazı hesaplar da mükerrer işlemler tespit edilmiştir. Hem piyasa yapıcı hem de piyasa alıcı tarafında her hangi bir hak kaybına sebep olmamak için 23.04.2021 saat 19.20 den itibaren yapılan tüm işlemler geri çevrilecektir. Bu işlemler sadece Gldx Token için yapılacaktır” denildi. 

Sistemkoin’un internet sitesinde de “Web sitemiz, plansız ve zorunlu bir sunucu güncellemesi sebebiyle geçici olarak kapalıdır. En kısa sürede yeniden hizmetinizde olacağız. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz” mesajı yayınlandı.

Cevap ve Düzeltme Metni 

Haber sitenizin Nisan 2021 tarihinde  sayfasında, “GoldexCoin-de-erişime-kapatildi.’’başlığıyla verilen haberde, şirketimiz ‘’Goldexcoin’’ in erişime kapatıldığı  belirtilmiştir.Şirketimiz Goldexcoin  sözü edilen haberle bir bağlantısı  bulunmamaktadır. Haberde yer verildiği biçimde erişime kapatılması  söz konusu değildir aktif olarak çalışmaktadır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur. 

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top