20 yılda yapamadıklarını 1 yılda yapmaları için son çağrı

20 yılda yapamadıklarını 1 yılda yapmaları için son çağrı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi.Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidara 20 yılda yapamadıklarını kalan 1 yılda yapmaları konusunda “son...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidara 20 yılda yapamadıklarını kalan 1 yılda yapmaları konusunda “son çağrıyı” yaptı.

Konuşmasında yılın ilk 6 ayı geride kaldığını anımsatan Karamollaoğlu, “Son 5-6 yıldır Sayın Erdoğan başta olmak üzere iktidar partisinin yöneticileri sürekli olarak her 6 ay sonra Türkiye’nin düze çıkacağını, hatta abartılı ifadelerle ‘çağ atlayacağını, uçacağını’; bu durum karşısında da birilerinin ‘çatlayacağını, patlayacağını’ ifade ediyorlar. Fakat bugüne kadar hiçbir öngörüsü tutmayan iktidarın, bu öngörüleri de tek bir kez olsun tutmadı” dedi.

İktidara “son bir çağrı” yapan Karamollaoğlu, “İşte bu iktidarın en fazla 1 yıl ömrü kaldı, önlerinde son bir fırsat var. Çok kısa demeyin buna, çünkü az önce 11 aylık Refah-Yol Hükümeti de kısa zamanda büyük başarılara imza atılabileceğini gösteren örneği verdim. Buyurun, 20 yılda yapamadıklarınızı kalan 1 yılda gerçekleştirin” diye konuştu.