2022 Dünya Fotoğraf Ödülleri sahiplerini buldu

2022 Dünya Fotoğraf Ödülleri sahiplerini buldu
Sony’nin sponsorluğunda yapılan ve 170 bin fotoğrafın incelendiği 2022 Dünya Fotoğraf Ödülleri sahiplerini buldu. Meksika sınırından ABD’ye giriş yapmaya çalışan mültecileri resmeden Avustralyalı fotoğrafçı Adam Ferguson...

Sony’nin sponsorluğunda yapılan ve 170 bin fotoğrafın incelendiği 2022 Dünya Fotoğraf Ödülleri sahiplerini buldu. Meksika sınırından ABD’ye giriş yapmaya çalışan mültecileri resmeden Avustralyalı fotoğrafçı Adam Ferguson ‘Yılın Fotoğrafçısı’ ödülünü aldı.

Yılın Fotoğrafçısı ödülünü alan Adam Ferguson’un çektiği bu fotoğraf, Guatemala’daki 17 yaşındaki Stephanie Solano’yu gösteriyor. Solano, elindeki aygıtla fotoğrafını kendi çekiyor.

Yine Adam Ferguson’a ait olan bu fotoğraf ise Meksika sınırındaki Carlos Soyos ve oğlu Enderson’ın Guatemala City’den ABD’ye olan yolculuklarını konu alıyor.

İngiliz fotoğrafçı Scott Wilson’ın ‘Anger Management’ (Öfke Kontrolü) isimli çalışması, Kolorado’dadaki bir atın yerden toz kaldırma anını yakalıyor.

Avusturalyalı spor fotoğrafçısı Adam Petty tarafından çekilen bu fotoğraf, 2020 Japonya Yaz Olimpiyatları’ndaki atletlerin suya atlama anını ölümsüzleştiriyor.

‘Özgürlük’ diye bağıran Jacob Chansley’nin bu fotoğrafı Amerikalı fotoğrafçı Win McNamee’ye ait.