2023’ü MHP ve BBP ile kazanacağız

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 14, 2021 / 15:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 4 il kongresine canlı bağlantıyla katıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “sözde cumhurbaşkanı” sözlerine tepki gösteren Erdoğan, “Her seçimi kaybetmiş bu zatın, zerre kadar onuru olsa kasetle geldiği o koltuktan haysiyetiyle çekip giderdi” dedi.
Erdoğan’ın yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:
“2023’te de her mecliste ezici bir çoğunlukla devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimini de yeniden kazanacağız. Biz hep yüzü geleceğe dönük bir parti olduk, bu şekilde devam edeceğiz. 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak hem mecliste ezici çoğunlukla temsil edileceğiz hem de Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar kazanacağız. Cumhur İttifakı güçlenerek yoluna devam edecek.
‘SÖZDE CUMHRUBAŞKANI’ TEPKİSİ
Milletimizin hafızasında CHP büyük zulümlerin partisidir. Bugün de aynı misyonu yerine getiriyor. Hayatında karar verici olarak hiçbir görev yapmamış, SGK’yı batırmış kişi, ‘seçim cumhurbaşkanı yapmaz’ diyor. Doğrudan seçilen cumhurbaşkanını hala hazmedemiyorlar. Partilerinde işler kaset, taciz ve hırsızlıkla yürüdüğü için milletin tercihiyle göreve gelebilmeyi havsalalarına sığdıramıyorlar. Teröristlere arkadaş diyen birinin sözleri hükümsüzdür.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top