‘21:00’de balkonlardan İstiklal marşı söyleyelim’

‘21:00’de balkonlardan İstiklal marşı söyleyelim’
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, meclisin açılışının 100. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Milletçe TBMM’nin açılışını bugüne kadar alanlarda, meydanlarda büyük bir coşku ve heyecanla kutladık. Ancak bu yıl...

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, meclisin açılışının 100. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Milletçe TBMM’nin açılışını bugüne kadar alanlarda, meydanlarda büyük bir coşku ve heyecanla kutladık. Ancak bu yıl yüreğimiz buruk. Kovid-19 salgınına karşı aldığımız sağlık tedbirleri çerçevesinde bu yıl coşkumuzu, heyecanımızı alanlara, meydanlara taşıramadığımız için mahzunuz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı bu yıl evlerimizde kutlayacağız” dedi.
Şentop, mesajında şunları kaydetti: “Evlerimizde yapacağımız kutlamalara bütün vatandaşlarımın büyük bir şevkle iştirak etmesini bekliyorum. Bunun için herkesi, 23 Nisan’da saat 21.00’de de balkonlarından, pencerelerinden İstiklal Marşı’mızı söylemeye davet ediyorum. Hürriyet ve istiklale olan aşkımızı İstiklal Marşı’mızı en gür şekilde söyleyerek gösterelim.”