24 saat sonra ‘iftira’ dedi

24 saat sonra ‘iftira’ dedi
Sedat Peker’in rüşvet almakla suçladığı Ali Fuat Taşkesenlioğlu tam 24 saat sonra sessizliğini bozdu, iddialar için iftira dedi. Ali Fuat Taşkesenlioğlu, adının birlikte anıldığı Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu’nu...

Sedat Peker’in rüşvet almakla suçladığı Ali Fuat Taşkesenlioğlu tam 24 saat sonra sessizliğini bozdu, iddialar için iftira dedi. Ali Fuat Taşkesenlioğlu, adının birlikte anıldığı Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu’nu tanımadığı öne sürdü. TOBB Deniz Meclisi Üyesi Salih Orakçı ve Borsagündem internet sitesi sahibi Orhan Pala ile bir kez görüştüğünü söyleyen Taşkesenlioğlu, kız kardeşi AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun SPK ile ilgili hiçbir iş için kendisini aramadığını, Mine Tozlu Sineren ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Oysa Peker, Zehra Taşkesenoğlu’nun sahibi olduğu Maya adlı danışmanlık şirketi ile Mine Tozlu Sineren arasında, halka arz konusunda hizmet vermek üzere hazırlanmış taslak sözleşmeyi yayınlamıştı. Maya adlı şirketin tanıtımlarında da sermaya piyasalarında hizmet verdiğinin altı özellikle çiziliyordu. Şirket Ali Fuat Taşkesenlioğlu SPK Başkanlığı’nı bıraktıktan sonra etkinliğini yitirdi. Şimdi Ali Fuat Taşkesenlioğlu kardeşinin SPK ile ilgili hiçbir iş için kendisini aramadığını söylüyor.