278. saatte sevinç

278. saatte sevinç
Onbinlerce insanın hayatını kaybettiği Maraş merkezli depremlerde 12’inci günde de tüm ülkeyi sevindiren haberler geldi.14 YAŞINDAKİ OSMAN HALEBİYE 260. SAATTE KURTARILDIHatay'ın merkez Antakya ilçesinde bir binanın enkazından...

Onbinlerce insanın hayatını kaybettiği Maraş merkezli depremlerde 12’inci günde de tüm ülkeyi sevindiren haberler geldi.

14 YAŞINDAKİ OSMAN HALEBİYE 260. SAATTE KURTARILDI

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde bir binanın enkazından 14 yaşındaki Osman Halebiye, depremin 260. saatinde sağ çıkarıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Halebiye'yi kaldırıldığı hastanede ziyaret ederek sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı. ( Aytuğ Can Sencar - Anadolu Ajansı )

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde Ekinci Mahallesi'ndeki Buket Apartmanı'nın enkazında çalışma yapan arama kurtarma ekipleri, bir çocuğa ulaştı. Yabancı uyruklu 14 yaşındaki Osman Halebiye, ekiplerin çalışmasıyla depremin 260. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı.

261 SAATTE KURTULUP KARDEŞİYLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki binanın enkazından 26 yaşındaki Mehmet Ali Şakiroğlu ile 34 yaşındaki Mustafa Avcı, depremin 261. saatinde sağ çıkarıldı. Hatay Sahra Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Mustafa Avcı, bir görevlinin yardımıyla kardeşiyle telefonla konuştu. Kardeşine ailesini soran Avcı, "Hepsi kurtuldu mu, Nazlı? Birazcık da olsa seslerini duyayım." dedi.
Mustafa Avcı ve Mehmet Ali Şakiroğlu'nu hastanede ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avcı'nın, telefonda yakınıyla konuştuğu görüntüleri paylaştı.

278’İNCİ SAATİN İYİ HABERİ HAKAN YASİNOĞLU OLDU

Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi'ndeki bir binanın enkazından 26 yaşındaki Mehmet Ali Şakiroğlu ve 34 yaşındaki Mustafa Avcı, depremin 261. saatinde sağ çıkarıldı. Haberi alıp hastaneye gelen Mustafa Avcı'nın annesi Emine ve babası Ali Avcı oğullarıyla buluştu. Hastanede bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Avcı'nın yakınları ile görüştü. ( Aytuğ Can Sencar - Anadolu Ajansı )

Hatay'ın Defne ilçesinde depremin 278. saatinde bir binanın enkazından 45 yaşlarındaki Hakan Yasinoğlu sağ çıkarıldı.