28 Şubat’ın defterini 28 Şubat’ta düreceğiz

28 Şubat’ın defterini 28 Şubat’ta düreceğiz
6 parti liderinin gerçekleştireceği toplantıyla ilgili konuşan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, “Tabiri caizse; 28 Şubat’ın defterini yine bir 28 Şubat günü hep birlikte düreceğiz!” dedi.28 Şubat’ın yıl dönümü...

6 parti liderinin gerçekleştireceği toplantıyla ilgili konuşan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, “Tabiri caizse; 28 Şubat’ın defterini yine bir 28 Şubat günü hep birlikte düreceğiz!” dedi.

28 Şubat’ın yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, “Sanılanın aksine sadece sosyal ve toplumsal gerekçelerle değil; bilakis esas olarak ekonomide ve dış politikada atılan tarihi adımların önünü kesen bu müdahalenin bedellerini çeyrek asırdır ödüyoruz” dedi.

6 parti liderinin 28 Şubat’ta gerçekleştireceği toplantıya da değinen Karamollaoğlu, şunları söyledi:
“İşte bu bedeller artık daha fazla ödenmesin diye, ‘üzerinden bin yıl geçse de…’ şeklinde kurulan cümlelerin haksızlığını ispat etmek adına 28 Şubat günü tarihi bir toplantıyı gerçekleştireceğiz.

Siyasi partilerimizin genel başkanları ile birlikte, 28 Şubat Pazartesi günü Ankara’da, bir daha 28 Şubat’lar yaşanmasın, demokrasiye karşı kimse vesayet kurma hevesinde bulunmasın diye hazırlamış olduğumuz “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” toplantımızı icra edeceğiz.” ifadelerini kullandı.