3 çocuğunu “uzaklaştılar” diye öldürmüş

3 çocuğunu “uzaklaştılar” diye öldürmüş
Trabzon’un Of ilçesinde eşinden 4 aydır ayrı yaşayan ve 3 küçük kızını dün silahla vurarak katleden şahsın ilk ifadesinde "çocukların kendisinden soğuduğu hissettiğini belirterek olay anını hatırlamadığını" söylediği...

Trabzon’un Of ilçesinde eşinden 4 aydır ayrı yaşayan ve 3 küçük kızını dün silahla vurarak katleden şahsın ilk ifadesinde "çocukların kendisinden soğuduğu hissettiğini belirterek olay anını hatırlamadığını" söylediği öğrenildi.
İmam Emre Göktaş’ın, anlaşmazlık yaşadığı 12 yıllık eşi Sibel Göktaş ile boşanma aşamasında olduğu, hakkında eşini darp ettiği gerekçesiyle bir aylık uzaklaştırma kararı verildiği, olay günü sona eren karar sonrası da çocuklarını görmek için yanına aldığı öğrenildi. Olay günü çocuklarını yeniden annelerine bırakması beklenen babanın cinayeti işlediği belirtildi.
Göktaş, dün yoğun güvenlik önlemleri altında öğle saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne getirildi. Cumhuriyet Savcılığı'ndaki ifadesinin ardından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilen Göktaş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.