40 yıllık şarkılara yeni yorumlar

40 yıllık şarkılara yeni yorumlar
Ezginin Günlüğü’ne ait şarkılar 20 sanatçı tarafından yeniden yorumlandı. ’40 Yıllık Şarkılar’ isimli albümün mayıs ayında çıkması planlanıyor.Müzikal yolculuğuna 80'li yıllarda başlayan, şarkı sözleri ve müzikal...

Ezginin Günlüğü’ne ait şarkılar 20 sanatçı tarafından yeniden yorumlandı. ’40 Yıllık Şarkılar’ isimli albümün mayıs ayında çıkması planlanıyor.

Müzikal yolculuğuna 80'li yıllarda başlayan, şarkı sözleri ve müzikal çeşitliliğiyle dinleyicisiyle bağ kurmuş, Türkiye'nin kült gruplarından "Ezginin Günlüğü”ne ait iz bırakmış şarkılar, bu kez 20 sanatçıyı “40 Yıllık Şarkılar” albümünde bir araya getirdi.

DokuzSekiz Müzik yapımcılığında bir yılı aşkın bir sürede hazırlanan “Ezginin Günlüğü - 40 Yıllık Şarkılar” albümü Mayıs ayında dinleyici ile buluşacak.

ALBÜMDE KİMLER VAR?

Albüm için Bora Duran, Can Bonomo, Can Kazaz, Canozan, Cihan Mürtezaoğlu, Dilhan Şeşen, Dolu Kadehi Ters Tut, Eda Baba, Fikri Karayel, Gripin, Harun Tekin, Karsu, Melek Mosso, Melike Şahin, Nilipek., Ömer Yener, Pinhani, Rubato, Sedef Sebüktekin ve Zeynep Bastık gibi son yılların sevilen isimleri en sevdiği "Ezginin Günlüğü" şarkısını yorumladı.

İLK ŞARKI 17 NİSAN’DA

Albümün ilk şarkısı alternatif müziğin temsilcisi, "Dolu Kadehi Ters Tut" grubunun yorumuyla geliyor. "Duvar" 17 Nisan 2020 cuma günü video klibi ile birlikte yayında olacak.