41 sanatçıdan Dekonstrüksiyon sergisi

41 sanatçıdan Dekonstrüksiyon sergisi
Türkiye ve Orta Doğu’dan 41 sanatçının eserlerinin yer aldığı Dekonstrüksiyon sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Koşuyolu’ndaki Kelimat Sanat Evi’nde açılan sergi, tüm dünyada yayılan yeni tip koronavirüs sürecinde...

Türkiye ve Orta Doğu’dan 41 sanatçının eserlerinin yer aldığı Dekonstrüksiyon sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Koşuyolu’ndaki Kelimat Sanat Evi’nde açılan sergi, tüm dünyada yayılan yeni tip koronavirüs sürecinde kazanılan yeni bakış açısıyla sanatın ve sanat eserinin tekrar izlenmesi gerekliliği düşüncesinden hareketle hazırlandı. Küratör Aliye Selin Berberoğlu, serginin alınan tedbirler kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak açıldığını belirterek, “Sergide yaklaşık 60 eser bulunuyor. Resim, heykel ve fotoğrafların yer aldığı karma bir sergi” dedi.
DİLİN YETERSİZ KALDIĞI FİKİR
Berberoğlu, Dekonstrüksiyon isminin kavram olarak dilin, hakikati ifade etmekte yetersiz olduğu fikrinden harekete geçerek seçildiğine dikkati çekti. Sergi, 30 Ağustos’a kadar ziyarete açık olacak.