84 YAŞINDAKİ ANTRENÖR 59 YILDIR ESNAFSPOR’U ÇALIŞTIRIYOR

Son Güncellenme Tarihi: Aralık 14, 2022 / 12:50

Ordu 1. Amatör Küme takımlarından Esnafspor’un 59 yıldır aralıksız antrenörlüğünü yapan Aziz Tokat, bu sezon bir ilki başararak Bölgesel Amatör Futbol Ligine (BAL) yükselmeyi hedefliyor.

Kent esnafı tarafından 1963 yılında kurulan Esnafspor’da 24 yaşından bu yana antrenörlük yapan 84 yaşındaki Aziz Tokat, ilk günkü heyecanla gençlere futbolun inceliklerini öğretiyor.

İlerlemiş yaşına rağmen futboldan kopmayan tecrübeli antrenör, sezon başında 1 yıl sözleşmesini uzattığı takımıyla yeni başarılar kazanmak istiyor.

B lisanslı antrenör Tokat’ın bu sezonki hedefi, ligde oynanan 7 maç sonunda 19 puan toplayan ve namağlup lider olan takımını sezon sonunda bir üst lige taşımak.

Aziz Tokat, Esnafspor’un bugüne kadar bazı sezonlarda 2. Amatör Küme’de, bazı sezonlar ise 1. Amatör Küme’de mücadele verdiğini belirterek, bu takımdan Türk futboluna çok sayıda futbolcu ve kaleci yetiştirdiğini söyledi.

Sezon başında takımıyla bir yıl daha mukavele imzaladığını ifade eden Tokat, yaşının ilerlemesine rağmen yeşil sahalardan vazgeçmediğini, gücünün yettiği kadar da bu görevini sürdürmeyi istediğini dile getirdi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top