95 yılın öyküsü

95 yılın öyküsü
Koç Holding’in 95 yıllık hikayesi, holdingin kurumsal yayın organı Bizden Haberler’de yer buldu. Derginin özel sayısında Koç Holding’in tarihsel sürecine yer verilirken, Koç Ailesi ve Koç Holding Yönetim Kurulu üyelerinin...

Koç Holding’in 95 yıllık hikayesi, holdingin kurumsal yayın organı Bizden Haberler’de yer buldu. Derginin özel sayısında Koç Holding’in tarihsel sürecine yer verilirken, Koç Ailesi ve Koç Holding Yönetim Kurulu üyelerinin de 95’inci yıl mesajları okurlara taşındı. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, ikinci asrına adım atmaya hazırlanan topluluğun en zorlu dönemlerde dahi liderliğini koruduğunu söyledi. Koç, topluluğun 95 yıllık serüvenini madde madde sıralayarak, “Koç Topluluğu’nun geçirdiği safhalar şu şekildedir; küçük bir ticarethane, İstanbul’daki ithalatçılar ile gayrimüslim tüccarlardan tedarik süreci, doğrudan ithalat ve mümessillik, montaj ve yarı imalat, tam sanayi, ihracat ve yurt dışına açılım” dedi.
95’inci yılında Koç Topluluğu’nun yurt dışında 60’tan fazla üretim tesisi ve pazarlama şirketi bulunduğunu, topluluğun ofislerinde 49 farklı dilin konuşulduğunu ve 34 farklı para birimiyle iş yaptıklarını belirten Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, küresel güçlerini daha da yükseğe taşıma hedefinde olduklarını ifade etti.