ABD Başkanı Trump’ı kız kardeşi de sevmemiş

ABD Başkanı Trump’ı kız kardeşi de sevmemiş
Washington Post Gazetesi ABD Başkanı Trump’ın kız kardeşi Maryanne Trump Barry’e ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını yayınladı. Kayıtlarda Maryanne Trump Barry’nin, ağabeyi hakkında ‘zalim’ dediği ortaya çıktı.Kısa...

Washington Post Gazetesi ABD Başkanı Trump’ın kız kardeşi Maryanne Trump Barry’e ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını yayınladı. Kayıtlarda Maryanne Trump Barry’nin, ağabeyi hakkında ‘zalim’ dediği ortaya çıktı.
Kısa süre önce yayınlanan Too Much and Never Enough isimli anı kitabında amcası Trump’un tacizine uğradığını anlatan yeğeni Mary Trump, 2018 ve 2019’da Barry’le yaptığı 15 saatlik konuşmaları toplayarak servis etti. Kayıtlarda kızkardeşi Barry, ABD Başkanı Trump’la ilgili pek çok sırra işaret ediyor. Kayıtlarla birlikte Trump’ın yerine bir arkadaşını sokarak üniversite sınavını kazandığı iddiaları da yeniden gündeme geldi. Kayıtlarda kız kardeşi Barry’nin, Trump’ın başkanlığı için de “Ağabeyimin lanet olası tweet’leri ve yalanları” ifadelerini kullandığı görüldü.