Abdullah Avcı: “SENEYE BÖYLE OLACAĞININ GARANTİSİ YOK”

Abdullah Avcı: “SENEYE BÖYLE OLACAĞININ GARANTİSİ YOK”
Süper Lig’de şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, “Bu sene kimseyi yaklaştırmadık ama seneye böyle olacağının garantisi yok. Daha birbirine sık yarışlar olabilir. Kavganın içinde değil...

Süper Lig’de şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, “Bu sene kimseyi yaklaştırmadık ama seneye böyle olacağının garantisi yok. Daha birbirine sık yarışlar olabilir. Kavganın içinde değil saygının içinde kalıp oyunu güçlü hale getirip yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Avcı, TSYD Trabzon Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor’da dün itibarıyla 18 aylık süreyi doldurduğunu belirterek, “Fazla iş ve mesai odaklı birisi olduğum için sene içinde yoğun akışta çok fazla iletişimde olamıyoruz. Bu zamana kadar verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Geldiğimizde bir yarış ve oyun organizasyon oluşturmaya çalışırken bu senenin planlarını yapmaya başlamıştık. Trabzonspor’un genetiğinde yarışmak vardır” diye konuştu.

Trabzonspor ile anlaşırken analiz yapıp takımın güçlü ve güçsüz yanlarını Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kuruluna sunduğunu kaydeden Avcı, “Sonrasında transfer gerçekleşti. Kasım 2020’den sonra milli takım arasıyla göreve başladım bir teknik direktör olarak. Teknik analizdi benim yaptığım. Oyundaki güçlü ve güçsüz yanları üzerinde güçsüz yanını daha iyi hale getirebilmek için savunmayı güçlendirme için çalışmalar yaptık. Oyuncu grubu buna iyi cevap verdi” değerlendirmesinde bulundu.