ABOUBAKAR’DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI

ABOUBAKAR’DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI
Beşiktaş'ın ara transfer döneminde yeniden kadrosuna kattığı Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı takımda yaşadığı şampiyonlukları tekrar yaşamak için hazır olduğunu söyledi.Fiziksel olarak çok iyi durumda olduğunu kaydeden...

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde yeniden kadrosuna kattığı Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı takımda yaşadığı şampiyonlukları tekrar yaşamak için hazır olduğunu söyledi.

Fiziksel olarak çok iyi durumda olduğunu kaydeden Aboubakar şöyle konuştu:
"Buradaki şampiyonluklarımı, Avrupa'daki başarıları unutmuyorum. Beşiktaş'taki önceki dönemlerimde neşe ve mutluluk içindeydim. Bu yine devam edecek. Kupalar kazanmak için bana gösterilen sevgiye teşekkür etmek için elimden geleni yapacağım ve yine güzel anlar yaşayacağız. Herkesi çok özledim. Çalışanları, takım arkadaşlarımı, kulüp yönetimini. Necip'i çok özledim, benim için çok önemli biri. Burada her zaman bu atmosferde çok mutlu oldum. Tekrar burada olmak mutluluk verici."

Beşiktaş'a üçüncü kez transfer olmasını değerlendiren Aboubakar, "Burayı tanıyor olmak ve ailem gibi hissetmek. Tanıdığım oyuncular var, bu aile hissiyatı çok önemli. Buradan ayrılırken kalbim açık ve bir gün geri dönebilecek şekilde ayrılmıştım. Başka yerlerden de teklifler oldu. Burayı tanıyorum, biliyorum. Burada daha da başarılı olacağımı ve katkı sağlayacağımı bildiğim için Beşiktaş'a geldim." değerlendirmesinde bulundu.