Aç dolaşanları buyurun siz doyurun

Aç dolaşanları buyurun siz doyurun
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin TBMM Grup toplantısında konuştu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Erdoğan, “Onurlu insanların başvurduğu istifa diye bir müessese vardır. Girdiği her seçimde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin TBMM Grup toplantısında konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Erdoğan, “Onurlu insanların başvurduğu istifa diye bir müessese vardır. Girdiği her seçimde ‘Şu kadar oy alırsam bırakırım’ deyip arsızca koltukta oturmaya devam edenler bunu kendilerine söylemelidir” dedi.
Sedat Peker’in iddialarına isim vermeden değinen Erdoğan, muhalefeti suç örgütlerine bel bağlamakla suçladı. Erdoğan, “Biz ülkemize dair her meseleyi kamuoyu önünde oturur, tartışır, değerlendiririz; ama bunu terör ya da suç örgütleri mensupları üzerinden yapmayız” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin ekonomiye ilişkin eleştirilerine ise “Neymiş, millet açmış. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin. Biz bütün imkanlarımızı seferber ederek bunları yaptık. İşçimize, esnafımıza yaptık, yapmaya devam ediyoruz. En ufak bir aksama söz konusu değil. Nankörlük parayla değil. Onlar yine nankörlüğe devam ediyorlar. Varsın devam etsinler” sözleriyle yanıt verdi.