Adalet Partisi lideri Vecdet Öz: Genel başkanlığı bırakmam için tehditler geliyor

Adalet Partisi lideri Vecdet Öz: Genel başkanlığı bırakmam için tehditler geliyor
Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, Tansu Çiller’in partinin başına geçmek için kendisine teklifte bulunduğunu açıklamıştı. Son olarak, Çiller’in, ‘Partiyi devret’ teklifini reddeden Öz, “MHP’den, AK...

Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, Tansu Çiller’in partinin başına geçmek için kendisine teklifte bulunduğunu açıklamıştı. Son olarak, Çiller’in, ‘Partiyi devret’ teklifini reddeden Öz, “MHP’den, AK Parti’den genel başkanlığı bırakmam için tehditler geliyor” diye konuştu.

‘TELEFONUMUZA MESAJ ATIYORLAR’
Vecdet Öz, son olarak Gazete Duvar’dan Serkan Alan’a konuştu.

AKP kanadından sürekli “Bırakın bu işi, vazgeçin” diye tehditler geldiğini söyleyen Öz, “’Bu işlerle uğraşmayın, bırakın’ diye tehditler geliyor. Sanal ortamda yazıyorlar, telefonumuza mesaj atıyorlar. Bunlardan bir çekincemiz, korkumuz yok. Biz kimseden korkmayız” dedi.

‘MHP’DEN DE AK PARTİ’DEN DE TEHDİTLER GELİYOR’
“MHP’den de AK Parti’den de bu tarz, genel başkanlığı bırakmam için tehditler geliyor” ifadelerini kullanan Öz, “Bu tehditlerin ardından suç duyurusu gibi hukuki adım atmayı düşündünüz mü” sorusuna ise şöyle cevap verdi:

“Asla öyle bir şey yapmayız. Biz korkmayız. Gelsinler yapsınlar ne yapacaklarsa. Biz Atatürkçü cumhuriyetçi, vatansever insanlarız. Korkarak siyaset yapılmaz.”