Adalet ya gelecek ya gelecek

Adalet ya gelecek ya gelecek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.AK Parti ve MHP’nin tabanlarını kamplaştırma sayesinde bir arada tuttuklarını söyleyerek,...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

AK Parti ve MHP’nin tabanlarını kamplaştırma sayesinde bir arada tuttuklarını söyleyerek, “Ama o tabalarında da ciddi bir çözülme var. Onlar da Türkiye’nin gerçeğini görüyorlar. Onlar da Türkiye’de olan ve biteni görüyorlar” dedi.

Kılıçdaroğlu, törene katılan yurttaşlara şu sözlerle seslendi:
“Fakirlik, fukaralığın ne olduğunu biliyorum. Derin yoksulluğun ne olduğunu biliyorum. Evladını yatağa aç yatıran annenin dramını biliyorum. Üniversiteyi bitiren kızı, oğlu işsiz gezen annelerin, babaların dramını biliyorum. Ben, hiç kimsenin adamı değilim. Beşli çetelerin adamı değilim, ben eğer birilerinin adamıysam sizlerin adamıyım, sizler için mücadele edeceğim, sizler için kavga edeceğim. Birileri beşli çeteye hizmet eder, ‘malı götürür’, birileri adaleti dağıtmaz, mahkemelere talimat verir, Adana’dan söz veriyorum; bu ülkeye adaleti getireceğim, adalet ya gelecek ya gelecek. Bundan emin olmanızı istiyorum.”