ADIM ADIM GOMEZ

ADIM ADIM GOMEZ
Fenerbahçe, Valencia forması giyen Maxi Gomez ile prensipte anlaştı. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İspanyol ekibi ile pazarlıklar sürüyor.Celta Vigo’daki performansıyla dikkat çeken tecrübeli santrfor, 2019-2020 sezonu...

Fenerbahçe, Valencia forması giyen Maxi Gomez ile prensipte anlaştı. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İspanyol ekibi ile pazarlıklar sürüyor.

Celta Vigo’daki performansıyla dikkat çeken tecrübeli santrfor, 2019-2020 sezonu başında Valencia’ya transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 32 resmi maça çıkan Maxi Gomez, 5 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

Öte yandan İspanyol El Desmarque’nin haberine göre de; Fenerbahçe, 25 yaşındaki Uruguaylı golcü ile anlaşmaya vardı. Bu gelişme üzerine kulübüne haber veren Maxi Gomez, Atalanta ile oynanacak hazırlık maçının kadrosundan çıkarıldı.

‘El Toro’ (Boğa) lakaplı Maxi Gomez için Fenerbahçe’nin kısa süre içerisinde Valencia ile anlaşmaya varmasının da büyük ihtimal olduğu ifade edildi. Valencia Kulübü’ne yakın kaynaklar, transfer için pazarlıkların 12 milyon Euro’dan başladığını ancak rakamın daha da aşağı düştüğünü belirtti.