AĞAOĞLU’DAN ÜZÜCÜ GÖRÜNTÜ

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 24, 2020 / 07:53

Aytemiz Alanyaspor- Trabzonspor karşılaşması sonunda protokol tribününde arbede yaşandı. Bu sırada Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu da sahaya inerek Alanyaspor Kulübü çalışanlarına vurmaya kalkıştı.
Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Bakasetas’ın uzatma dakikalarında beraberliği getiren golünün ardından iki kulüp yöneticileri arasında sözlü tartışma çıktı. Protokol tribününde başlayan sözlü tartışma saha içine taşındı.
Bu sırada Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu da sahaya inerek Alanyaspor Kulübü çalışanlarına vurmaya kalkıştı. Jandarma ekipleri ve bazı yöneticilerin araya girmesiyle sakinleştirilen Ağaoğlu, sahadan uzaklaştırıldı. Görüntüler herkesi şoke etti.
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beyaz TV’ye şunları söyledi: “Futbolun her kademesinde bulundum. Hayatımda böyle bir rezaleti ilk kez yaşıyorum. Ahmet Ağaoğlu en büyük abim Ahmet Çavuşoğlu’na ana avrat küfür etti. Küfür etmeyin, o benim abim dedim. Ahmet Ağaoğlu sonra bana küfür etmeye başladı, vurmaya kalktı. Ağaoğlu rahmetli anama da küfretti. Ben şikayetçi oldum. Saymadık küfür bırakmadı. Trabzonspor’un teknik direktörü Hüseyin hoca, bizim yöneticimize küfretti, bunu herkes gördü.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top