Ah be Kartal…

Son Güncellenme Tarihi: Kasım 25, 2021 / 08:22

Temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 5. hafta mücadelesinde Ajax’a 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, 23. dakikada Ghezzal’in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika bu sonuçla tamamlandı. Karşılaşmanın 54. dakikasında oyuna sonradan giren Haller skoru eşitledi: 1-1. Hollanda ekibi 69. dakikada yine Haller’in attığı golle durumu 2-1’e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde umduğunu bulamayan siyah-beyazlı takım, oynadığı 5 karşılaşmadan da puan çıkaramadı. Sahasında Dortmund’a 2-1 yenilen Beşiktaş, deplasmandaki Ajax mücadelesinden de 2-0 mağlup ayrıldı. Beşiktaş, Sporting’e ise 4-1 ve 4-0 yenildi. C Grubu’ndaki 5 karşılaşmayı da kazanarak 15 puana ulaşan ve gruptan çıkmayı garantileyen Ajax ise lider durumda bulunuyor.

Öte yandan siyah-beyazlı takımla iki kupa sevinci yaşayan Sergen Yalçın, efsanesi olduğu kulübünde henüz Avrupa galibiyeti sevinci elde edemedi. Beşiktaş, Yalçın yönetiminde Avrupa kupalarındaki 7 maçta bir beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Yalçın’ın yönetimindeki 7 Avrupa kupasında sadece 5 gol atabilen Kartal, rakiplerinin 18 golüne engel olamadı.

STAT: Beşiktaş Park
HAKEMLER: Irfan Peljto, Senad Ibrisimbegovic, Davor Beljo
BEŞİKTAŞ: Mert Günok – Rosier, Vida, Montero (Dk. 80 Necip Uysal), Umut Meraş, Mehmet Topal (Dk. 89 Atiba Hutchinson), Ghezzal (Dk. 67 Batshuayi), Pjanic (Dk. 80 Salih Uçan), Alex Teixeira (Dk. 59 Can Bozdoğan), N’Koudou, Larin
AJAX: Onana – Mazraoui (Dk. 72 Timber), Schuurs (Dk. 77 Rensch), Martinez, Tagliafico (Dk. 77 Blind), Gravenberch, Berghuis (Dk. 84 Taylor), Klaassen, Neres, Tadic, Daramy (Dk. 46 Haller)
GOLLER: Dk. 22 Ghezzal (P) (Beşiktaş) – Dk. 54 ve Dk. 69 Haller, (Ajax

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top