Ahmet Ağaoğlu: “Zamanlama doğru değil”

Ahmet Ağaoğlu: “Zamanlama doğru değil”
Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği toplantısının ardından konuştu. Ağaoğlu, MHK'nin 13 hakemle ilgili aldığı karar konusunda, "Görüş ayrılıkları olsa da genel olarak zamanlamayla ilgili endişe dile...

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği toplantısının ardından konuştu. Ağaoğlu, MHK'nin 13 hakemle ilgili aldığı karar konusunda, "Görüş ayrılıkları olsa da genel olarak zamanlamayla ilgili endişe dile getirildi" dedi.

TFF Merkez Hakem Kurulu’nun hakemlerle alakalı aldığı kararlara değinen Ağaoğlu, "Görüş ayrılıkları olmasına rağmen kulüp başkanlarımız, MHK’nın kararın zamanlamasıyla alakalı olarak endişelerini yerine getirdiler. Şekil olarak da hangi kriterler göz önünde bulundurularak yol ayrımına geldiği konusunda başkanlarımızın kafasındaki soru işaretleri ve endişeleri olduğu ifade edildi. Her ne kadar Kulüpler Birliği olsak da her kulübün farklı görüşleri olması doğal. Üzerinde görüş birliğine de vardığımız konuları zamanlama açısından uygun olmadığı yönünde görüş ifade ettiler. Bazı başkanlarımız da şekil olarak derinlemesine bilgi sahibi olmadığımız için hangi kriterlerle karar aldıklarını merak ettiklerini belirttiler" ifadelerini kullandı.