Ahmet ÇEBİ’DEN DESTEK ÇAĞRISI

Ahmet ÇEBİ’DEN DESTEK ÇAĞRISI
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'Bırakmam Seni' kampanyasının önemine vurgu yaparak, "Birbirimize sımsıkı tutunmamız gereken bu süreçte, alicenap Beşiktaş Camiası'nın desteğinden mahrum kalmayacağımızı biliyor,...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'Bırakmam Seni' kampanyasının önemine vurgu yaparak, "Birbirimize sımsıkı tutunmamız gereken bu süreçte, alicenap Beşiktaş Camiası'nın desteğinden mahrum kalmayacağımızı biliyor, tüm iş insanlarımızı da kampanyamıza dayanak olmaya davet ediyorum. Beşiktaş'ı bırakmayalım. Güçlü bir şekilde 'Bırakmam Seni' diyelim" ifadelerini kullandı.
Siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi'nin temmuz sayısında camiaya ve taraftarlara seslendi.
Başkan Çebi'nin yazısı şöyle:
“Zaman, özümüze dönme zamanı… Sporcularının fedakârlıklarıyla, taraftarının desteğiyle ve bizlerin yoğun mesaileriyle bu çetrefilli sürecin de altından kalkacağız. Hepinizin malumudur ki Beşiktaş 'Kolej Takımı'nın, kendi çocuklarının takımıdır. Öz kaynakla, kendi imkânlarımızla şampiyon olmak bizim için çok daha kıymetlidir. Bu sebeple, kendi içimize yönelerek tüm branşlarda ekseriyetle genç sporculara yöneleceğiz.”