Ahmet Nur Çebi: “ADALET VE VİCDAN İSTİYORUM”

Son Güncellenme Tarihi: Ağustos 17, 2022 / 11:18

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakemlerin hata yapmaya hakları olmadığını belirterek, “Artık haksızlığa uğramak istemiyoruz” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig’in ilk 2 haftasındaki Yukatel Kayserispor ve Corendon Alanyaspor maçlarındaki hakem yönetimleriyle alakalı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti. Siyah-beyazlı kulübün başkanı, Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türk futbolu ve Beşiktaş ile ilgili konuları konuştuklarını aktaran Çebi, “Herkesin malumu olduğu üzere 2 gün önce oynanan maçta (Corendon Alanyaspor) Beşiktaş’ın uğramış olduğu büyük haksızlığı ve adaletsizliği elimizdeki belgelerle kendilerine tek tek arz ettik. Tavır ve konuşmalarından kendilerinin de bunu anladığını ve değerlendireceğini anladık. Gerekenin yapılacağını umuyoruz ve bunu bekleyeceğiz” diye konuştu.

“Adalet ve vicdan istiyorum.” ifadesini kullanan siyah-beyazlı kulübün başkanı, “İyi olanların mükafatlandırıldığı, kötü olanların cezalandırıldığı bir düzen istiyorum” dedi.

Alanyaspor maçının hakemi Yasin Kol’u bir daha maçlarına istemedikleri şeklindeki açıklamalarıyla ilgili Çebi, “Tercihimiz bir daha maçlarımızda görmemek. İstemiyorum. Yapılan hatalar camiamızın canını çok yakmıştır. Bizim tercihimiz bu. Bunu da izah ettik. Gerekenin nasıl yapılacağını zaman içinde göreceğiz” şeklinde görüş belirtti.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top