Ahmet Nur Çebi: “ÇOK YOL ALDIK”

Ahmet Nur Çebi: “ÇOK YOL ALDIK”
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Belki 1-2 transfer gerekebilecek ama sonuçlarına cumartesi günü oynayacağımız hazırlık maçından sonra bakacağız.” dedi.Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürdüklerini...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Belki 1-2 transfer gerekebilecek ama sonuçlarına cumartesi günü oynayacağımız hazırlık maçından sonra bakacağız.” dedi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ahmet Nur Çebi, “Transferin sonuna geldik. Çok iyi çalıştık ve yol aldık. Belki 1-2 transfer gerekebilecek ama sonuçlarına cumartesi günü oynayacağımız hazırlık maçından sonra bakacağız. Birçok alternatifi değerlendiriyoruz. Temkinli davranıyoruz. Her transfer tutmayabiliyor” dedi.

Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz’ın İskoçya ekibi Rangers’a transferini değerlendiren Başkan Çebi, “Bir futbolcunun değeri, kendisine verilen en yüksek rakamdır. Siz hayallerle bunu gerçekleştiremezsiniz. Gönlümde değerini bulmadı. İşin uzadığını gördünüz. Bu, oyuncunun burada kalmasını arzu etmemden kaynaklandı. Rıdvan’ın bizimle yola devam etmesini istememe rağmen kendisi inanılmaz derecede gitmek istedi. ‘Hayır’ demeye kıyamadım. İstemeyerek de olsa Rıdvan’ın yolunu açtık. Yetiştirdik, hayallerinin önünü açık bıraktık. Allah yolunu açık etsin” diye konuştu.

Serdar Saatçı’nın durumuyla ilgili de konuşan Çebi, şu görüşleri paylaştı:
“Serdar yaşamış olduğu olayın sonuçlarını iyi değerlendirdi. Sarıldık ve öpüştük. Yolumuza devam ediyoruz.”