AHMET NUR ÇEBİ: “ERSİN’İ İYİ FİYATA VERDİK”

AHMET NUR ÇEBİ: “ERSİN’İ İYİ FİYATA VERDİK”
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF Genel Kurulu'na katıldı. Toplantıda transferle ilgili soruları yanıtlayan Çebi'nin açıklamalarından satır başları şöyle:“Rıdvan gidiyor. Bir sol bek olarak Rıdvan'ın gittiği fiyat,...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF Genel Kurulu'na katıldı. Toplantıda transferle ilgili soruları yanıtlayan Çebi'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

“Rıdvan gidiyor. Bir sol bek olarak Rıdvan'ın gittiği fiyat, bana göre çok iyi. Kamuoyuna bakıyorum beğenmiyorlar. '10 milyon euro dedin' diyorlar. Pazarlık yapıyorum, ne diyecektim başka? Sonraki satıştan pay var, çok garanti bonuslar var.

Frankfurt'la Rıdvan Yılmaz için ödeme planında henüz anlaşamadığımız için biraz ayak sürtüyorum açıkçası.

Yaklaşık 6.5 milyon euro Beşiktaş kasasına girecek. 4 milyon euro yüzde 100, 6 milyon euro yüzde 99, 6.5 milyon euro yüzde 90 kasamıza girecek. Artı bir de %20 bir sonraki satışından gelir elde edeceğiz.

Ersin'e talep var, isteyenler var. Henüz resmi değil. Sadece konuşmalar var. Umarım kısa zaman içinde teklif gelirse önünü açacağız.

Yaşı geçmiş, menajer ayak oyunlarıyla, taraftar istiyor diye gelen futbolcularla durum belli. Alex Teixeira'sı, Pjanic'i, Batshuayi'si var. Taraftarın istediği futbolculardı bunlar. Sonuç ortada.”