Ahmet Nur Çebi: “ISMAEL’İN ARKASINDA DURACAĞIM”

Ahmet Nur Çebi: “ISMAEL’İN ARKASINDA DURACAĞIM”
Beşiktaş'ta gerçekleştirilecek seçim için başkan adaylığı başvurusunu dün yapan Başkan Ahmet Nur Çebi, basın toplantısında açıklamalar yaptı.Çebi'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:"Bir dönem daha Beşiktaş...

Beşiktaş'ta gerçekleştirilecek seçim için başkan adaylığı başvurusunu dün yapan Başkan Ahmet Nur Çebi, basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Çebi'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bir dönem daha Beşiktaş başkanlığı görevini yürütmek adına duyduğum arzuyu dün resmiyete döktüm. Burada yönetim kurulu arkadaşlarımıza da teşekkürlerimizi sunuyor ve haklarını helal etmelerini istiyorum"

"Yaklaşık sekiz bin oyun beş binini alarak Beşiktaş camiasının bize olan teveccühünün inancıyla yola çıktık. Geldiğimizde çok sıkıntılar vardı, ödemeler altı aydan beri yapılmıyor, gelirler temlikli… Zor günlerde kendimizi Beşiktaş'ın yöneticisi ve başkanı olarak bulduk. Önceliğimiz konuları anlamak sonra sıkıntılı kontratların yükünü kaldırmak, tüm bunları yaparken de sportif başarıyı kovalamak çok önemliydi. Gemiyi sağlıklı şekilde yüzdürmeyi başarabildiğimizi düşünüyorum"

"Valerien Ismael'in sonuna kadar arkasında duracağım, kararlıyım. Abdullah Avcı, Sergen Yalçın, Önder Karaveli… Hiçbirini ben göndermedim. Çalışmak istemeyenlerle yolları ayırdık."

"Hakemlerin hepsi değiştirilmeli. TFF'nin bütün kurumlarına sesleniyorum. Hepiniz istifa edin. Hepiniz taraflısınız. Trabzonspor - Beşiktaş maçı tekrar edilmeliydi. Kararın sonuca etki etmediğini söylemişler. Umarım o kararı veren Tahkim Kurulu yeni sezonda yerinde olmaz"