Ahmet Nur Çebi:“VALERİEN ISMAEL’E ÇOK GÜVENİYORUM”

Son Güncellenme Tarihi: Ekim 15, 2022 / 08:42

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Valerien Ismael ve TFF başkanlığı için konuştu. İşte Çebi’nin o açıklamaları…
“Bir evvelki TFF seçimleriyle ilgili bana talepler geldi. Beşiktaş benim için önceliğimdi. Türkiye Cumhuriyeti’ndeki her vazife kutsaldır. Beşiktaş benim önceliğim. Pandemi döneminde Beşiktaş’ı sırtlanmam gerektiğini düşündüm, devam ediyorum. 3 yıllığına geldim. Önümüzdeki TFF seçimleriyle ilgili bir planım yok. İsteğim, 3 yıllık süreyi tamamlamak ve Beşiktaş’ta görevimi yapmak.
Valerien Ismael’e çok güveniyorum. Kendisinde birçok artı özellikler var. Kupayı, bu seneki şampiyonluğu Valerien Ismael ile kazanma isteğindeyim. Ismael ile bu sezon şampiyonluğu kazanmayı planladım, plan çerçevesinde gidiyorum. Fikrimde bir değişiklik yok. Fikir değiştirmem için bir durum da söz konusu değil.

Son zamanlarda bir algı operasyonu var. Ismael’in eleştirildiği ve içine düşürülmeye çalışıldığı bir durum var. Bu durumu taraftara anlatayım. İşin içerisinde iki grup var. Bir sosyal medya tarafı, bir de yazılı görsel medya var. Sosyal medyayla ilgili eleştirilerin sebebinin arkasında Beşiktaş başkanına ve yönetimine tezgahlanmaya çalışılan komplo var. Takımın başarısız olması, hocanın aşağı çekilmesi, hocayla futbolcular arasında problem varmış gibi algılar yapılıyor. Bunları sosyal medyada yapıyorlar. Bu işi yapanlar, muhalefet olduğu iddia edilen kişiler tarafından maddiyat karşılığı yapıyor.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top