Aile meselesi

Aile meselesi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker›in iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.Akşener, Peker’in iddiaları hakkında “AKP iktidarının attaya gittiğinin...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker›in iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.
Akşener, Peker’in iddiaları hakkında “AKP iktidarının attaya gittiğinin son anlarıdır şu andaki yaşananlar. Bu konular gündeme geldiğinde iki şey söyledim. Birincisi ‘aile işlerine karışmıyoruz’ dedim. Göndermeydi. Herkes kulağının üstüne yattı” yorumunu yaptı.
Akşener şöyle devam etti:
“Bir sonraki adımda da şunu söyledim; ‘Sayın Erdoğan’a çağrımdır, Susurluk meselesi Doğru Yol Partisi’ni, Alaattin Çakıcı ve Türkbank meselesi de Anavatan Partisi’ni götürdü. Eğer siz milletin doğru dürüst ikna edilmesini, kalplerinin ikna olmasını sağlamazsanız siz de öyle diğerlerinin sonucuna katlanırsınız’ dedim. Ben hayretler içerisinde kalıyorum bu işlere. Sayın Soylu çıktı, muhatapları demiyor ki, ‘Bu baştan aşağıya yalan konuşuyor, bizim böyle bir irtibatımız yoktur’diye.”