AK Parti de danışmanlardan dertli

AK Parti de danışmanlardan dertli
Sedat Peker’in ifşaatlarının sonrasında ilk kez iki bürokrat koltuğundan oldu, yargıda da bir soruşturma başlatıldı. Koltuğu terk eden isimler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı Serkan Taranoğlu ile Cumhurbaşkanlığı...

Sedat Peker’in ifşaatlarının sonrasında ilk kez iki bürokrat koltuğundan oldu, yargıda da bir soruşturma başlatıldı. Koltuğu terk eden isimler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı Serkan Taranoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca. Muhalefetin de aktif olduğu bu süreçte iddialar AK Parti içinde de rahatsızlık yarattı.

Gazete Duvar’ın kulis haberinde Serkan Taranoğlu’nu Erdoğan’ın tanımadığını, "birilerinin referansıyla danışman yapılmış olduğunu" paylaşan bir parti yöneticisinin görüşlerine yer verildi. O yetkiliye göre yaşanan bu olaydan sonra Cumhurbaşkanlığında bu şekilde görev yapan herkesin yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor. Bunların hem Cumhurbaşkanına hem de AK Parti’ye ciddi zarar verdiğini söyleyen partili, “Bunlar kimdir, nedir, hepsinin baştan aşağı gözden geçirilmesi gerek” değerlendirmesinde bulundu.