AK Parti içindeki kavga ortalığa saçıldı: ‘Otel, ilişki, kokain, sınırsız aşk ne güzel memleket ya’

AK Parti içindeki kavga ortalığa saçıldı: ‘Otel, ilişki, kokain, sınırsız aşk ne güzel memleket ya’
Çanakkale’nin Çan ilçesinde, AK Partililer arasındaki kavga şehrin gündeminde. AK Parti Çan İlçe Teşkilatı içerisinde bulunan Baki Tekne, AK Parti içerisinde milyonlarca liralık peşkeş, cinsel ilişki ve uyuşturucu partileri...

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, AK Partililer arasındaki kavga şehrin gündeminde. AK Parti Çan İlçe Teşkilatı içerisinde bulunan Baki Tekne, AK Parti içerisinde milyonlarca liralık peşkeş, cinsel ilişki ve uyuşturucu partileri iddiasında bulundu.

Baki Tekne adlı kişi, sosyal medya hesabından, “TKİ 30 bin ton kömür, Arnavut köy, otel, ilişki, kokain, sınırsız aşk ne güzel memleket ya. Merhaba taşeron M.E” açıklamasında bulundu.

Baki Tekne’nin “Taşeron M.E” olarak ifade ettiği kişinin ismini tartışmaya dahil olan Berattin Tekne, “İlde yönetimde olan Mücahit Esin demekten bu kadar korkmayın” tepkisi ile açıkladı.


PAYLAŞIMLARI SİLDİLER
Baki Tekne’nin açıklaması AK Parti teşkilatında krize yol açarken söz konusu sosyal medya paylaşımı kısa süre sonra kaldırıldı.

Gerçek Gündem’de yer alan habere göre, Baki Tekne’nin, Mücahit Esen’e 30 bin ton kömür işini organize eden kişi olarak ifade ettiği Y.A. ise iddialara göre AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın danışmanı Yavuzhan Ağızkalı’ydı. Ayrıca, Turan’ın danışmanı Ağızkalı’nın birçok usulsüzlükle milyonlarca TL’yi çevresine aktardığı da iddialar arasındaydı.