AK Parti kongrelerine Şırnak’tan başladı

Son Güncellenme Tarihi: Ekim 19, 2020 / 08:58

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şırnak 7. Olağan İl Kongresi’nde konuştu. Erdoğan ‘Herhangi bir yerde aksaklık varsa muhatabınız burada. Size en ufak bir ayrımcılık yapılıyorsa failinden hesabını sormak boynumun borcudur’ dedi.
AK Parti il kongrelerinin ilkini Şırnak’ta gerçekleştirdi. Konuşmasında muhalefete yüklenen Erdoğan, “Biz sorumluluklarımızın ağırlığına ve çokluğuna rağmen halkımızla muhabbetimizi yakın tutarken muhalefet milletimizle mesafesini uzak tutuyor. Siyasetin gerçek er meydanı 81 vilayetimizin tamamıdır” dedi. Muhalefeti şehirleri gitmemekle eleştirdi, “Sufleyi sizden başkalarından alıyorlar” dedi. “Her kim milletimizi bölmeye yönelik söylem, eylem ve tavır içindeyse bilin ki hepimizin en büyük düşmanıdır” diyen Erdoğan, ayrımcılık yapılıyorsa bana şikayet edin dedi.

SOSYAL MESAFE KURALINA UYULMADI

Erdoğan’ı Şırnak İl Kongresinde yüzlerce vatandaş kendilerini protokol üyelerinden ayıran barikatın arkasında iç içe ve sosyal mesafe kuralına uymadan dinledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da kongrede sosyal mesafenin olmadığı kalabalığa konuşma yaptı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top