AK Parti’de olağanüstü toplantı

AK Parti’de olağanüstü toplantı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bazı genel başkan yardımcılarını ve bakanlarını dün saat 14.00’te AK Parti Genel Merkezi’ne çağırdı.İktidara yakınlığıyla bilinen A Haber’de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bazı genel başkan yardımcılarını ve bakanlarını dün saat 14.00’te AK Parti Genel Merkezi’ne çağırdı.

İktidara yakınlığıyla bilinen A Haber’de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, sürpriz bir şekilde Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Özlem Zengin, Leyla Şahin Usta, Ömer Çelik, Hayati Yazıcı ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’u saat 14.00’te genel merkeze çağırdı.

Seçim hazırlıklarının da görüşülmesi beklenen toplantının geneline ilişkin bir bilgi verilmedi.

ERKEN SEÇİM YOK
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, genel merkezde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantının ardından soruları cevapladı. ‘Erken seçim’ iddialarına yanıt veren Çelik, “Erken seçim yok, takvimin şimdi başlaması normal” dedi.

Çelik, ‘’Birtakım propagandaların nasıl bertaraf edileceğine dair, vatandaşlarımıza daha iyi nasıl ulaşacağımıza dair değerlendirmelerimizi yaptık’’ dedi.

“BÖYLE BİR TARTIŞMA SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ”
Toplantıda bütün birimlerin görüşlerini ortaya koyduğunu söyleyen Çelik, erken seçim iddialarına ilişkin de konuştu. Takvimde bir değişik olmadığını belirten Çelik,
‘’Erken seçim iddialarının hiçbir temeli yok. Böyle bir tartışma söz konusu bile olamaz’’ dedi.

Suriye ile ilgili temasa ilişkin olarak da soruyu yanıtlayan Çelik, “Suriye’nin içindeki çözüm siyasi olmalıdır” diye konuştu.