AK Parti’den Kılıçdaroğlu’nun canlı yayın çağrısına: Cumhurbaşkanımızın harcayacak boş vakti yok

AK Parti’den Kılıçdaroğlu’nun canlı yayın çağrısına: Cumhurbaşkanımızın harcayacak boş vakti yok
AK Parti Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı, “Televizyon programında tartışalım” çağrısına yanıt verdi ve “Nasıl tartışacaksınız?...

AK Parti Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı, “Televizyon programında tartışalım” çağrısına yanıt verdi ve “Nasıl tartışacaksınız? Bir kere Cumhurbaşkanımızın böyle bir şey için harcayacak boş vakti yok” dedi.

Partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından basın toplantısında konuşan Çelik, Kılıçdaroğlu’na ise “Kılıçdaroğlu adaylığını ilan etsin, Cumhurbaşkanımızın karşısına çıksın. Bekliyoruz. Kaç kere söyledik” diye çağrıda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2-4 Kasım tarihlerindeki Londra seyahatini de hatırlatan Çelik, “İngiltere’ye gidiyormuş. Seçimler Türkiye’de yapılacak; haberi olsun. Seçimler Londra’da, Washington’da yapılmayacak. Seçimler Türkiye’de yapılacak. Dolayısıyla siyaset ile hedefleri varsa onu gerçekleştirmenin yeri Türkiye” diye konuştu.