AK Parti’den kopyala yapıştır icraat

AK Parti’den kopyala yapıştır icraat
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Partili 798 belediyeye Ramazan ayı genelgesi gönderdi. Genelgede “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın esnafa borçlarını kapatın” denildi.KENAR MAHALLELERE ZİYARETLER YAPMALIYIZGenelgede,...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Partili 798 belediyeye Ramazan ayı genelgesi gönderdi. Genelgede “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın esnafa borçlarını kapatın” denildi.
KENAR MAHALLELERE ZİYARETLER YAPMALIYIZ
Genelgede, “Pandeminin bütün olumsuzluklarını yaşadığımız bu dönemde, belediye hizmetleri adeta yeni bir boyut kazanıyor” diyen Özhaseki şu ifadelere yer verdi:
“Pandemi kurallarına riayet ederek özellikle kenar mahallelerimize ziyaretlerimizi yapmalıyız. Yardım faaliyetlerimizi gösterişten uzak ve bir medya-şova dönüştürmeden artırmalıyız.”
AİLELERİN VARSA HESAPLARI KAPATILMALI’
Özhaseki, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ziyaret edilirken borçlarını yatırmayan ailelerin hesaplarının kapatılması gerektiğini söyleyerek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın alışveriş yaptığı esnaf sessizce ziyaret edilmeli, borçlarını yatıramayan aileler varsa hesapları kapatılmalıdır. Hayırsever vatandaşların yapacakları yardımlara da öncülük yapılmalı ve yol gösterilmelidir” dedi.

CHP’Lİ BELEDİYELERLE ‘BENZER’ İŞLER

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da pazartesi günü CHP’li belediyelere Ramazan’da vatandaşlara “iftar ve sahur paketleri, ayni ve nakdi desteklere kadar pek çok kalemde yardım götürme” talimatı vermişti. Kılıçdaroğlu Bursa ziyaretinde bir kasabın veresiye defterini kapatmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da “askıda fatura, veresiye defterlerini kapatma” gibi dayanışma kampanyaları düzenlemişti.