AK Parti’den Saadet ve DP’ye davet

AK Parti’den Saadet ve DP’ye davet
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Türkiye’de düğünde, cenazede, nişan töreninde,...

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’de düğünde, cenazede, nişan töreninde, sünnet düğünü töreninde Millet İttifakı’nın adayının kim olacağı konusunun konuşulduğunu belirten Yayman, 6 muhalefet partisine yüklendi.

“Aday konusunda dahi anlaşamayanların Türkiye’nin yönetimi konusunda varabilecekleri bir yer yoktur. Bunların bir tek derdi var o da Tayyip Erdoğan gitsin, AK Parti gitsin, Cumhur ittifakı gitsin” ifadelerini kullandı.

ALTILI MASA HEDEFTE
Hüseyin Yayman, 6’lı masada yer alan Saadet Partisi ve Demokrat Parti’ye hitaben şunları söyledi:
“Saadet Partisi’nin yeri milletinin yanı, Cumhur İttifakı’nın içidir. Erbakan Hoca’mız hayatta olsaydı bugün ilk yapacağı şey, Cumhur İttifakı’nın yanına gelmek olurdu çünkü bu Türkiye’nin beka meselesidir. Aynı şekilde Demokrat Parti’nin de başbakanını idam sehpasına yollamış CHP ile yol yürümesi tarihsel olarak da doğru değildir. Tarih bunu not edecektir.”