AK Partili belediye başkanı vatandaşı darp etti

AK Partili belediye başkanı vatandaşı darp etti
Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde geçen hafta meydana gelen heyelanda, temelinin oturduğu zeminin yarısı kayan, 4 katlı ve 8 daireli bina, yıkılma riskiyle karşı karşıya kaldı. Binadakilerden bazıları evlerini boşalttı, tehlikeye...

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde geçen hafta meydana gelen heyelanda, temelinin oturduğu zeminin yarısı kayan, 4 katlı ve 8 daireli bina, yıkılma riskiyle karşı karşıya kaldı. Binadakilerden bazıları evlerini boşalttı, tehlikeye rağmen kalmayı sürdürenler de yardım çağrısında bulundu. Bu sırada binanın önüne giden Belediye Başkanı Ali Aydın, heyelanı basına haber serdiğini öne sürdüğü Eyüp Emin Erdoğan’ı yakasından tutarak çekiştirip, itekledikten sonra tehdit ve hakaretlerde bulundu. Bu anları görüntüleyen DHA muhabirini de engellemek isteyen Aydın, “Bu kişiler belediyeye müracaat etmeden basına bilgi veriyorlar” dedi.

Başkan Aydın ise kendini şöyle savundu: “Vatandaş kendi kendine söylemlerde bulunuyor. Hiçbir makama müracaatları yok. Evin sahibi Nusret Altunkaya’dır. Kendisi burada değil. Diğer arkadaşlar Eyüp Emin Erdoğan’ın kışkırtmasıyla sağda solda kasıtlı yaygara koparıyorlar. Yolda herhangi bir zarar yok, olsa zaten biz müdahale ederiz.”

FOTO: SELCUK BASAR DHA

“BELEDİYE BAŞKANINI KINIYORUM”
Eyüp Emin Erdoğan ise “Güzelce oturup anlatıp anlaşmak varken uygunsuz kelimeler bize saldıran belediye başkanını kınıyorum” diye konuştu.