AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİNDEN İŞ İNSANINA KÜFÜR

Son Güncellenme Tarihi: Ekim 3, 2022 / 13:34

AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, hemşehrisi olan iş insanı Aziz Savaş’a telefonla tehditler savurup hakaretler etti. Telefonla yapılan küfürleşme ve hakaretler mahkemeye taşındı. Ankara 25. Asliye Ceza Mahkemesi’nde 26 Eylül 2022’de görülen duruşmasında ifade veren Aziz Savaş, şunları söyledi:

“Benim Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile bir tartışmam olmuştu. Bu olayı duyan müşteki (Mehmet Ali Cevheri) benim hakkımda “S…. edin o çakalı” beyanında bulunmuş. Müştekiyi aradım “Arkamdan konuşuyor musun?” dedim. O da bana “Hayır, ben senin arkandan konuşmadım. Kapat lan telefonu, canımı sıkma, seni aldırtırım, gözaltı yaptırırım, ben AK Parti milletvekiliyim, seni evinden aldırırım” dedi ve telefonu suratıma kapattı”

Cevheri’yi tekrar aradığını ve bu defa kayıt yaptığını söyleyen Aziz Savaş, aralarındaki diyaloğu bir bilirkişi vasıtasıyla rapora dönüştürdüğünü anlattı, “Ne adamı tanıyorum ne de bu konuyu Fakıbaba ile konuşmuşluğum var. Telefonda hiç tanımadığınız biri size hakaret ederse ne yapacaksınız? Ben de doğal olarak hakkımı kullandım, mahkemeye verdim. Ceylanpınar’da her türlü akrabam olmasına ve buna işlem yapma gücüm olmasına rağmen bugüne kadar tenezzül de etmedim. Bu adam yapmış olduğu hakaretin karşılığını görecek” dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top