AK Parti’li Tin “kebap fişleri” haberine erişim engeli getirtti

AK Parti’li Tin “kebap fişleri” haberine erişim engeli getirtti
CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay ile girdiği ekmek polemiği ile gündeme gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yediği yemeğin faturasını belediyeye ödettiği haberlerine erişim engeli getirtti.“Kuru ekmek yiyorsalar...

CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay ile girdiği ekmek polemiği ile gündeme gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yediği yemeğin faturasını belediyeye ödettiği haberlerine erişim engeli getirtti.


“Kuru ekmek yiyorsalar aç değiller demektir” diyen Tin’in, yediği kebapların ücretini Denizli’nin AK Parti’li Çivril Belediye Başkanlığı’na yazdırdığı ortaya çıktı. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Tin, adının yazılı olduğu fatura görsellerinin sahte olduğunu ileri sürdü, o dönemde hakkında ortaya atılan iddiaların delilleri ile çürütüldüğünü ifade etti.
Önceki gün Denizli 1. Sulh Ceza Mahkemesi’ne başvuran Tin, faturaları paylaşan ve yemek faturasını belediyeye ödettiği şeklinde ifadeler yer alan tüm haberlere erişim engeli kararı çıkarttı.

Mahkeme kararında, yayınlanan haberlerin kişilik haklarını ihlal edici nitelikte olduğunu değerlendirdi ve engelleme talebini haklı buldu. Karar bir gün içinde alındı.