AK Partili vekil ‘CHP’liler bir okul yapsın’ dedi Okul için gelen İmamoğlu’nun imza törenine katılmadı

AK Partili vekil ‘CHP’liler bir okul yapsın’ dedi Okul için gelen İmamoğlu’nun imza törenine katılmadı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ depremi sonrası yapımı için söz verdiği Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul projesinin protokolünü imzalamak ve bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Elazığ’a...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ depremi sonrası yapımı için söz verdiği Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul projesinin protokolünü imzalamak ve bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Elazığ’a gitti.

EROL'DAN İMAMOĞLU'NA KASKET

İmamoğlu’nu Elazığspor tesisleri önünde coşkulu bir kalabalık karşıladı. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’a özgü olan 8 köşeli kasketi İmamoğlu’na takdim etti. Kendisini karşılamaya gelenlere selamlama konuşması yapan İmamoğlu, güzel ve hayırlı bir amaçla Elazığ’a geldiklerini kaydetti. İmamoğlu, "Kıymetli dostum Gürsel Erol vekilimizin tavsiyeleriyle yola çıktığımız ve güzel bir neticeyle olgunlaşan Elazığ'a, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin protokolünü imzalamaya geldik. Elazığ’da da memleketimizin her yerinde de her şey çok güzel olacak" dedi.

ÇAĞRIYI YAPAN AK PARTİLİLER KATILMADI            

Ekrem İmamoğlu, okul protokolünü Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi içerisinde bulunan halı saha alanında imzaladı. AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un “CHP’liler de bir okul yapsın” çağrısı üzerine okul yapımı için harekete geçilmişti. İmza törenine AK Partili siyasilerden kimse katılmazken, bürokrasiden sadece İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk yer aldı.

İmamoğlu’ndan ‘metroda internet’ paylaşımı

İstanbul’da Hacıosman-Yenikapı seferlerinin yapıldığı ‘M2’ metro hattında dün itibariyle internet hizmeti verilmeye başladı. Bir yurttaşın paylaşımını alıntılayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, internet hizmetini kast ederek, “Çoktan olmalıydı, ücretsiz iBB WiFi ağını da hızla genişletiyoruz” dedi.