AK Partililerin tepkisi ile sanat eseri kaldırıldı

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 17, 2022 / 14:39

Kadıköy Müze Gazhane’de bulunan duvar resmi, AK Partili Rümeysa Kadak ve İsmail Cesur tarafından hedef gösterildikten sonra sergilendiği yerden kaldırıldı.

Gazete Duvar’ın haberine göre, İstanbul Kadıköy Müze Gazhane’de bulunan duvar resmi, AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak ve Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur tarafından hedef gösterildi. Resim, hedef gösterilmesinin ardından sergilendiği yerden kaldırıldı.

Rümeysa Kadak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kamuya açık, çocukların da girdiği alanda sergilenen malum rezil çizim bugüne kadar Müze Gazhane’deydi. Az önce yerinde kontrol ettik, ‘tepkiler üzerine’ çizimi kaldırmışlar. Darısı kirli zihniyetlerinin başına…” ifadelerini kullandı.

‘BU ESER KİME YAPTIRILDI?’
Resim ilk olarak, ‘İstanbul Gündem’ isimli hesaptan hedef gösterildi. İsmail Cesur da ‘İstanbul Gündem’in tweetini alıntılayarak, “Bu sözüm ona sanat eserinin adı nedir? Kim hangi sebeple yapılmasına izin verdi? Kime yaptırıldı? Ne kadar para ödendi? Cevap vereceğinizi sanmıyorum ama yine de soralım” dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top