Akbank'tan online ödül töreni

Akbank'tan online ödül töreni
Bu yıl 16. kez düzenlenen Akbank Kısa Film Festivali yarışma sonuçları Akbank Sanat Instagram hesabında gerçekleşen canlı yayında açıklandı.Festival; Ulusal Yarışma Kategorisi, Uluslararası Yarışma Kategorisi ve Akbank Kısa...

Bu yıl 16. kez düzenlenen Akbank Kısa Film Festivali yarışma sonuçları Akbank Sanat Instagram hesabında gerçekleşen canlı yayında açıklandı.
Festival; Ulusal Yarışma Kategorisi, Uluslararası Yarışma Kategorisi ve Akbank Kısa Film Forum Senaryo Yarışma Bölümü’nden oluştu.
Ulusal Yarışma bölümünde En İyi Kısa Film ödülü, yönetmenliğini Gökalp Gönen’in üstlendiği Avarya filminin olurken, bu bölümde mansiyona değer görülen yapımlar Ahmet Keçili’nin Dede filmi ve yönetmen Kasım Ördek’in Yağmur Olup Şehre Düşüyorum isimli filmi oldu.
Bu yıl 752 senaryonun başvurduğu Akbank Kısa Film Forum bölümünde finale kalan 8 senaryo arasında yapılan değerlendirme sonucunda ise Sandra Peso'nun Bimba projesi En İyi Senaryo ödülünü alırken Ayça Çiftçi’nin O Yaz senaryosu ile mansiyona değer görüldü.